Najnovšie recenzie zo sekcie Miešačky
Som spokojny s produktom.Odporucam.
- zatial sme ju nepouzili, ale bola hned poskladana a odskusana, takze zatial ok
zatial nevieme
stavebná miešačka Hecht je vynikajúca, beží ako má :-D
- motor slapal prvych 5 hodin bez problemov
- nerobte tie suciastky prosim vas z hliniku
po dvoch hodinach mi odpadol kus materialu. zlomil sa
- levné
- opačně lopatky míchání podle značky polohy bubnu, nutné pootočit
- velmi mizerný návod a postup montáže a balení šroubů podle kroků v návodu
- nesouhlasí počet šroubů, některé chybí, jiné byly navíc, některé nepasují
- při rozbalení hned uvidíte kvalitu provedení - levné, šetřené sváry, nedokončené ohyby plechů, nepřešně navrtané otvory pro šrouby
- velmi špatně zabalené, asi není určené na přepravu ale jen osobní odběr
Po koupi této míchačky jsem byl velmi zklamaný. Čekal jsem od značky Hecht ohodně kvalitnější výrobek, mám sekačku a to je kvalitativně jinde. Mám pocit že to přišlo z číny nebo z polska a cenu bych odhadoval tak na 1/5 z kupní ceny. Nedoporučuji míchačku Hecht
- Šikovná miešačky, ľahko sa dá zložiť po dodaní. Motor je dobré kryty.
- Zaisťovanie bubna pri sklopení konštrukčné slabo riešené. Miešačky by som zaradil do Hobby triedy.
- Veľká
- Sikovna lahka miesacka na 3 plnohodnotne furiky ( aj 3,5), s rychlym premiesanim, staci 7-10 otoceni a je pripravene. Na zabeh 3 m3 betonu bez negativ. Manipulacia vcelku prijemna, rozhodujuce rotacne prky vcelku robusne.
- Motor nema problem ani ked je doplna, ochranny kryt normalne teply
- Clenenie aretacneho kotuca mohlo by o jednu polohu hustejsie, odistenie aretacie nohou vcelku prijemne.
Solidna miesacka na 3 standardne furiky a jedno cementove vrecko pre bezne domace betonarske prace, vcelku ticha, prijemne ovladanie, zivotnost uvidime.
- dovoz az domov
- Jednoduchá montáž, materiál prehľadne rozdelený podľa postupnosti do sáčkov.
- Dostatočná rýchlosť miešania
- Nízka hmotnosť miešačky
- Dostatočný výkon
- Dobrá cena za danú kvalitu
- Kúsok voľnejšie kolieska, ale vzhľadom na nízku hmotnosť to je minimálne mínus.
Miešačka splnila očakávania. Zatiaľ pomohla s betonovanim plotu, spolu namiesala 95 plných miešaciek, nevidím náznak žiadnej poruchy. Spokojnosť
- Ľahký
- Funguje ako má
- Bubon je dobre vyvážený
- Labilita
strašne zla manipulácia , je nestabilne, tasko sa ovláda, najradsej by som ho vratil..
- Pre domáceho kutila fajn.
- je snov lahka manipulacia a presun.
- kolieska su kovove
- ozubenie trochu hadze
- kolieska by mali mat mensiu vuolu - odrezal som podlozky z trubky
- Asi naozaj nic...
- Miesacka tecie ..nech robim co robim ..diery na spojenie miesaceho bubna nesedia v tej ozubenej obruci v spodnej casti , takze sruba neprejde skrz celeho otvoru kupil som kratsie nepomohlo dotiahne to sice k sebe ale nie dostatocne na stlacenie tesnenia . Vyzera to na krivu celu cast vrchneho dielu bubna okom je vidno ze je to osmicka a sruby to nevytiahnu neviem co dalej uz som miesal rucne...este aj zvuk nieco priserne ako keby tam bolo rosypane lozisko ak tam vobec nejake je..
neodporucam tento model chcel som 2116 no obchodnik ma nahovoril na 2117 ze to je novsi model ze 2116 nemali ...ja dilino som to odklepol....
- Dobre zabalene a dodane.
- Sikovny domaci pomocnik
- Šikovná mašina na drobné práce ľahko sa dá premiestniť aj os.autom komby
Zobrazujem 181 - 200 zo 344 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...18 Ďalšie »