Najnovšie recenzie zo sekcie Miešačky
- To čo som chcel presne mám.
- Mohlo tam byť o 2 gumené podložky viac. Medzi miešací mechanizmus a bubon treba najmenej po dve. Inak hrozí premačknutie v hornej časti bubna.
Zdá sa, že je to veľmi dobrá miešačka.
- dobrý odjem veľky
- tak hlavne pre domáce práce s
- nedobre tesnenie bubna kde sa spaja spodná časť budna s hornou časťou voda preteka cez to ked aj to je dobre zatiahnuté na doraz
- dobrý pomocník
- dostatok cementu sa dá namiešať
- prvé skusenosti ešte budú
- problém je v tesnosti ktorá spaja bubon tesnacia guma netesni dobre preteká cez to voda aj pri dobrom zatiahnutí na doraz
- dobrá používaťelnosť dobrá ovladaťelnosť
- odporúčal až po skusenostiach ako funguje atd.
- Silný motor
- Naklápanie kľukou
- Nemontovaná konštrukcia
- Mierne vyšší hluk
Napriek obavám z neštandardného naklápania bubna som sa rozhodol pre túto miešačku a neľutujem. Naklápanie kľukou je veľmi dobré a ide ľahko aj pri plnej miešačke, koleso už nechcem vidieť. Miešačka je trochu hlučnejšia, ale keď sa správne namaže a po čiastočnom naplnení je to úplne v pohode. Konštrukcia je oproti lacnejším miešačkám masívnejšia a vyzerá, že niečo vydrží. Ak miešačku naplním doplna, vyjdú z nej 3 plné fúriky betónu. Je asi o 100€ drahšia ako tie najpredávanejšie lacné miešačky, ale tie majú motor s polovičným výkonom a ich konštrukcia vyzerá veľmi biedne. Kúpu odporúčam.
- jednoduche zlozenie miesacky, kvalitny nater bubna, dobra cena, silny motor, neprehrievala sa ani pri velkom zatazeni ani pri dlhsom chode
dobra miesacka za dobru cenu
- objem
- hmotnosť
- labilnejšia konštrukcia
- slabší motor
miešačku mám cca rok, zatiaľ funguje bez problémov, nevýhodou je len trocha slabší motor alebo remeň - pri naplnení miešačky doplna sa mi viackrát stalo, že pri vyklápaní do fúrika nevládal točiť a bubon postál. Ale ak sa nakladá rozumne, funguje bez problémov. vojdu do nej 3 plné alebo 4 trojštvrťové fúriky
- Silný motor
- tichá
- otáčanie kľukou je super
- stabilná
- dobre premiešava
- treba do nej ručne hádzať :D
Super miešačka, miešame s ňou už 4 roky a bez najmenších problémov.
Aj keď ju naplním do plna, tak si ľahko ťaha. stara 600 watova inej značky umierala.
Odporúčam.
- Vojdu do nej tri plné fúriky alebo štyri aby sa pri vozeni nevylievali, kupuje sa v demonte montáž mi trvala asi 30 minút a krabica sa zmestí do osobného auta (wv golf 4)bez problémov. Betonoval som schody išla asi 3hodiny v kuse a zatiaľ funguje výborne
- Kvalita nastreku farby inak neviem o ničom
Odporúčam za tú cenu dobrá kúpa uvidíme koľko vydrží...
je to rýchly nákup a tovar je v pohode
- vykon
- obejm
- plastove kolieska
velmi sme spokojni s miesackou, mesti sa do nej vyse dvoch uplne plnych furikov takze pre jedeho betonara je to akuratne mnozstvo...cena versus kvalita vo velmi dobrom pomere.
- Spracovanie
- Po 2 tyzdnoch a asi 20 hodinach prevadzky sa rozpadla
- kompletne........
Najviac ma sklamal pristup gude slovensko k reklamacii......
nemam to chut ani rozpisovat, ak chcete naozaj nekvalitny vyrobok tak nevahajte a kupte si tento smejd !!!!!
- funguje v poriadku, pracuje sa s ňou dobre
- tepelná poistka vypína, čo je nevýhoda pri väčších prácach, lebo treba robiť prestávky
- presne to čo som chcel
- žiadne
tovar presne splnil moje požiadavky
- rychle a bezproblemove dodanie
- jeden z nitou pri montáži bol hrdzavý
bol som spokojný s nákupom u vás
- málo miesta zabere a splní svoju funkciu
áno, odporúčam produkt každému
Ánoia
- po jednom mesaci používania sa pakazila
- návod na montáž veľmi zlý
- plastový šnek na prevodovke
-drahšia miešačka spomedzi lacnejších, no presné taka istá ako čínska meišačka,
-návod na montáž veľmi zlý-podľa neho sa miešačka nedá poskladať,
-plastové prvky,
- koliečka držia iba na podložke,
- nekupovať
- zatial spokojnost
za tu cenu zatial splnila učel
- mam vec ktoru som presne chcel
- stalo ma to menej ako v kamennom obchode
- priviezli tovar domov-bezplatne
- neviem
produkt mne vyhovoval
obsah miešačky plne vyhovuje
robi sa dobre
odporučam aj ostatnym
- Dobrá miešačka za dobrú cenu
- .
ok
- nepoznam
cena
Zobrazujem 321 - 340 zo 344 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 16 [ 17 ] 18 Ďalšie »