Najnovšie recenzie zo sekcie Miešačky
- Kompaktná
- Rýchla montáž - jeden človek cca 20-30 min.
- Označenie dielov na montáž, každá časť návodu má podľa čísla pridelený spojovací materiál
Pomer cena-kvalita veľmi slušná, skôr na hobby použitie,
- Funkčný, vzhľadný a zatiaľ spoľahlivý výrobok.
- Ovládacie - preklápacie koleso by mohlo mať väčší priemer - pre zvýšenie krútiaceho momentu (zníženie sily na páke).
Odporúčam ako pomocníka pri drobných stavebných prácach pri RD alebo chate ... Cena priaznivá ...
- Hmotnost
- 230V
- Po case odide remenovy prevod
Mam miesacku scheppach mix 160. Ked bola nova, viac menej stacila na mensie prace. Z osobnej skusenosti s nou miesat viac ako 1 kubik betonu je uz celkom velka robota. V navode a recenziach bolo pisane, ze je 2 furikova, ale realne je tak 1.2 az 1.5 furikova. Ak ma byt beton kvalitny, nesmie byt riedky, v tomto pripade je miesacka tak na 1 furik. Tieto miesacky maju jednu zasanu konstrukcnu nevyhodu a tou je remenovy prevod ktory je znacne poddimenzovany. Po dvoch rokoch zacal remen presmykovat a vysledok je taky ze motor bezi, ale miesacka sa pri vysypani obcas zastavi. Jednoducho ten remen ten vykon motora neprenesie. To oznacenie 160 znamena, ze objem bubna je 160 litrov, ale to je celkovy objem bubna. Pri miesani betonu ste schopny umiesat polovicu objemu bubna. Napriklad miesacka SM150 ma uvedeny efektivny objem bubna, a to je 150 litrov betonu. Mal som ju totiz pozicanu, a robota snou je niekde uplne inde.
V podstate zamiešalo čo som potreboval. Také zlaté česko, čínske ručičky.
Sakra "chechťáci" poznám Vaše výrobky mám ich zopár. Dobre my slúžia. "Co to deláte, ty vole? "
Na tomto a všeobecne na obdobných výrobkoch je možné vidieť ako veľmi klesla zručnosť a remeselnosť pracovníkov v Čechách aj na Slovensku, ktorých nám závidel celý svet.
nič mi zatiaľ neprišlo ...
Kolečka lietajú na voľno ako kozlatu nohy špatný prevoz.
Kolo vyklápania dost slabé prehýba sa.
Po skúšobnom spustení (na prázdno) sa na miešačke zlomilo ozubenie.
Trochu sa pobabralo pri skladaní , nejasné kresby s čislami čo kde patrí ale podarilo sa to. miešačka tak na dva furiky maximalne zatažené dva a pol. na menšie prace vystačí.
Táto miešačka pracovala asi tak 1 hodinu a zlomil sa diel z hliníka ktorý drží bubon. Nepriniesla nič len kopec problemov. Už pri skladani som videl nekvalitu materialov a nepresnost výroby.Dúfal som, že vydrží aspon 2 roky pri občasnom použití. Niektoré miesta vôbec nenastriekané a neprevarené. Záberové koliesko behá asi tak po 1 tretine ozubeného venca. Plnil som ju len asi na 70-80 litrov a ani to nevydžala. Zvolte radšej kvalitnejší produkt a vyhnete sa problémom.
- Zatial sme pouzili miesacku len raz, ale ziaden problem, vsetko funguje v poriadku
- Ĺahká hmotnosť,tichý choď dobrá manevrovateĺnosť .
- Tovar prišiel poškodený (prasknutý kryt)
- Pekná pomarančová farba. :-P
- Veniec na bubne je mierne skrútený a z toho dôvodu je pri miešaní trochu hlučnejší.
- Návod by mohol byť lepší. Ku cti slúži aspoň, že balíčky skrutiek sú očíslované a chronologicky idú priradiť k jednotlivým krokom návodu.
Celkovo spokojnosť.:-) Miešačka neprešla veľkou zaťažkávacou skúškou, tak nemôžem objektívne hodnotiť.
Kvalitné a robustné prevedenie, stabilita miešačky + robustné kovové kolieska
- Rýchlo zložena
- super
- úplne stačí na domáce práce
- cena výborná
- záruka 3 roky
- neviem
Šikovná , dobre mieša ,rýchlo zložená , presne na to na čo ju potrebujem. Nie na veľkú betonáž , ale na prácu na altánku ,výmurovkách je super za túto fakt dobrú cenu.
Tri roky záruku , za túto cenu sa ozaj oplatí. Spokojnosť!
Maximálna spokojnosť. Na hobby použitie alebo bežné práce okolo domu odporúčam.
- Slabé zvary, nestabilná, hreje sa motor
- Slabé zvary, nestabilná, motor sa prehrieva
Super tichá na domáce práce postačuje.
- vyhodna cena dobra kvalita tovarenskeho zhotovenia
Zobrazujem 61 - 80 zo 344 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...18 Ďalšie »